Preporuke klijenata

 

Jako smo zadovoljni urađenim poslom koje je uradio Alen Vojnić. Urađene su dve kvalitetne reklame za Euro Petrol, kao i video upustvo za DES i dve video reklame za Euro Steel Center. Svi video materijali su odrađeni u roku i u maximalnom kvalitetu za sve naše firme. Preporučujemo Alen Dizajn da Vam napravi reklamu za vašu firmu.

Euro Petrol - Subotica


 

Zadovoljni smo izdradom, grafičkim rešenjem, admin panelom, veoma dobra komunikacija i brza realizacija. Preporučujemo Alen Dizajn.

Palić info - Palić


 

Sve pohvale za Alen-a. Kreativnost, kvalitet i odlična saradnja karakteriše njihov rad. Grafička obrada slika i Video prezentacija odradjena je perfektno , u vidu naših želja. Sva naša očekivanja su ispunjena. Preporuka svima koji žele kvalitet i efikasnost da se obrate Alen Dizajnu.

Snežana Simić - pevačica


 

Izuzetna saradnja i profesionalnost. Dizajn mog sajta više ne zaostaje za konkurencijom. Svi rokovi koje smo dogovorili na početku izrade sajta su ispoštovani u celosti. Planiram da i ubuduće nastavimo saradnju. Sve pohvale.

Bubbles - Subotica


   
Zbog kompleksnosti posla kojim se bavimo (maloprodaja i veleprodaja), naš kriterijum za web sajt je bio veoma visok.Tražio se moderan i efektan dizajn, lako i jednostavno pregledanje sajta, ali ujedno je trebalo omogućiti i stalnim klijentima, preglednost stanja lagera veleprodaje, sa njihovim cenama i popustima. Sve ovo, Alen je veoma uspešno rešio i zaslužio od nas sve pohvale i preporuke. Posebnu pohvalu bi dali za ekspeditivnost u konkretnom radu i kod zahteva za promenama na sajtu, koje Alen rešave brzo i efikasno. Za uspešan posao, potreban je dobar dizajner ,a Alen Dizajn to svakako jeste.
 

 

 

 

Alen Dizajn je učinio veliki posao! Ovo je naša prva web stranica i nismo znali šta da očekujemo. Oni su nas vodili kroz proces izrade i pomogli nam u svakom koraku puta. Uspeh izrade web stranica je iznad naših očekivanja. Vršimo svakodnevno ažuriranje web sajta preko našeg administrativnog panela koji nam olakšava posao. Nismo mogli imati bolji bolji dizajn prezentacije. Svakako biste trebali razmotriti Alen Dizajn ako planirate izgradnju web stranice.

Zdravlje za 21 vek - Subotica


 

 

Alen Dizajn je vrlo koristan i maštovit u kreiranju web stranice da zadovolji naše potrebe. On takođe pruža odličnu podršku. Mi nemamo oklevanja, izradio je sajt koji podleže najnovijim standardima u polju web dizajna kod nas.

AD Chemos - Palic


 

 

Bili smo jako impresionirani njegovim trudom za projekt i predanost da se izradi kvalitetna prezentacija. Imamo stalnu podršku i savetovanje, što je neprocenljivo. Dobijamo puno komplimenata na naš web sajt od ljudi koji vole jednostavni i uredni izgled. Ja definitivno preporučujem njegove usluge.

Velirad - Subotica


 

Maštovit dizajn, izrada flajera dovedena do perfekcije i estetskog maksimuma! Preglednost, specifičan i upečatljiv stil karakterišu kreativnu delatnost Alen Dizajna.

Monvi center - Rovinj


 

Web sajtovi Alen Dizajna krasi dinamičnost, lepršavost i istančan ukus. Pored toga, ove kreacije, u zavisnosti od namene, na suptilan ili direktan način prodiru u suštinu tematske oblasti koju obrađuju. Dopadljivo i efektno...        

L.A. Oxford - Subotica


 

Jednostavno ili komplikovano, nenametljivo ili ekstravagantno, prefinjeno ili glamurozno – sve ukuse, želje i potrebe u stanju je da zadovolji Alen Dizajn...   

Klik radio - Nemačka

Prijatelji sajta

Socijalne mreze

Facebook Delicious Linkedin Twitter Vimeo Youtube

Kontakt

064/362-80-55
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
&