O Meni

Ja sam Alen Vojnić - dizajner sa dugogodišnjim iskustvom na području grafike i IT tehnologija kvalifikovan udovoljiti svim Vašim zahtevima, od prezentacijske web stranice i primarnih sredstava komunikacije, do kompleksnih web i promotivnih rešenja i kompletnih vizualnih identiteta.

Moj cilj je profesionalno i kvalitetno pružanje svih usluga na jednom mestu kroz otvoren i prijateljski odnos s klijentom. Sve ostalo je po dogovoru.

Kombinovajući godine iskustva i kreativnog profesionalizma, ostajući u toku sa najnovijim tehnologijama, nudim Vam raspon usluga koje su do sada proizvele uspešna rešenja za klijente u Srbiji, Nemačkoj, Poljskoj, Madjarskoj, Hrvatskoj, Kanadi.

Specijalizovan sam ,za raspon usluga koji kombinuje svež, moderan, dopadljiv izgled i prema klijentu fokusirana rešenja bazirana na detaljnoj analizi potreba klijenta. Moje usluge uključuju dizajn i razvoj web stranica, grafički dizajn i pripremu za štampu, razvoj aplikacija za održavanje sadržaja (CMS), optimizaciju stranica za pretraživače (SEO) i smeštaj i održavanje web stranica na raznim serverima. Takođe izrađujem TV reklame, tv špice, spotove i sve vezano za video produkciju.


Na jednom mestu nudim Vam:

Grafički dizajn Web dizajn Video produkcija
Dizajn logotipa Standardni paket TV reklama
Dizajn flajera Biznis paket TV identitet
Dizajn plakata Internet prodavnica Promo video
Dizajn ambalaže Travel agencije Wedding - Love story
Dizajn jelovnika Facebook sajt Snimanje materijala
Dizajn bilborda 3D galerija  
Dizajn vizit karte Reklamiranje internet  
Dizajn kompletnog identiteta    
Dizajn brendiranja objekata    

Znanje sledećih programa za print, web i video produkciju:

Alen dizajn je freelancer - Freelancing se može prevesti kao honorarni posao, a freelancer se može prevesti kao honorarac, slobodan igrač. To su oni ljudi koji nemaju svoju firmu, koji posluju kao fizička lica, i rade najraznovrsnije stvari (dizajneri, arhitekte, programeri…). Ta oblast je toliko važna u svetu da je Freelancing postao institucija.

Tokom godina iskustva ustanovio sam proces učenja o klijentu i njegovim poslovnim ciljevima, koristeći te informacije kao vodič za razvoj rešenja koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta pa i puno više. Kroz celi projekat moj cilj je i edukacija klijenata tako da bi mogli izvući najviše iz medija za koje je to rešenje razvijeno (internet, štampu, video produkciju …)

Zbog stalnih promena u svetu novih medija, posle obavljenih usluga trudim se ostati u kontaktu sa mojim klijentima i informisati ih o novim proizvodima koje sam razvio.

Zbog toga, moj rast kao Alen Dizajn nije baziran ni na tehnologiji ni agresivnim poslovnim taktikama već na dijalogu sa mojim klijentima.

Moji klijenti

Prijatelji sajta

Socijalne mreze

Facebook Delicious Linkedin Twitter Vimeo Youtube

Kontakt

064/362-80-55
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
&