Logo


Logo je grafički znak ili simbol koji najčešće koriste komercijalna preduzeća, organizacije pa čak i pojedinci za promovisanje. Logotipi su ili čisto grafički (simboli / ikone) ili se sastoji od naziva organizacije (logotip ili wordmark ).

Logo dizajn je važno područije grafičkog dizajna , a jedna od najtežih. Logo (ideogram) je slika i prikaz te organizacije.

Boja se smatra važnim za prepoznavanje brenda, ali to ne bi trebao biti sastavni deo logo dizajna, neke boje su formirane / povezana s određenim emocijama koje dizajner želi preneti.

Projektiranje dobrog logoa nije jednostavan zadatak i zahteva puno rada marketinškog tima i dizajnera. To zahteva jasnu ideju o konceptu i vrednosti brenda, kao i razumevanje potrošača ili ciljane grupe. Koraci u procesu logo dizajna, prov se formiraju koncepti, rade početne skice, finalizira logo koncept, odlučujući deo su tematske boje i format.

Detalji izrade logotipa


Ideja i skica

LogoPrvo se vrši detaljni ragovor sa klijentom oko izgleda budućeg logotipa i odabir boja. Dobija se prvobitni izgled logotipa gde se kasnije vrše prepravke prema klijentovim upustvima.

Izrada logotipa

LogoIzrađuje se više izgleda logotipa na računaru sa bojom koju je klijent izabrao. Dobija se konačni izgled dizajna logotipa koji se sviđa klijentu.

Zavrsni izgled

LogoIzabrani logotip se prerađuje i prave se različite veličine i extenzije logotipa. Pravi se inverzni, crno beli, i velika rezolucija koja se daje klijentu za dalje korišćenje.

Cenovnik Portfolio

Dizajnirani logotipovi

Prijatelji sajta

Socijalne mreze

Facebook Delicious Linkedin Twitter Vimeo Youtube

Kontakt

064/362-80-55
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
&