Reklamiranje


Reklamiranje na facebooku i googlu je trenutno jedna od boljih opcija reklamiranja na internetu. Sa obe opcije možete kvalitetno da reklamirate svoj proizvod, događaj a da pritom potrošite mnogo manje para nego kod drugih vrsta oglašavanja kao radio i televizija.


Reklamiranje

Reklamiranje na facebook - prikazuje vaš oglas sa slikom i textom sa desne strane facebook sajta u delu gde se nalaze do 5 reklama koje se stalno smenjuju. Izrađujem vašu jednu ili više reklama sa slikom i textom i postavljamo da se pojavljuju u određenom intervalu a učestalost prikazivanja zavisi od uloženog novca u reklamu.

Primer: za 100e uloženog u reklamu dobijate: mesec dana reklamiranja na facebooku, oko 900.000 korisnika će videti vašu reklamu za mesec dana, a oko 400 do 500 korisnika će kliknuti i otići na vaš sajt.


Reklamiranje

Reklamiranje na googlu - prikazuje vaš oglas tada kada ljudi upišu ključnu reč koja opisuje vašu delatnost ili vaš proizvod a oglas se pojavlju na prvoj stranici u gornjem ili desnim delom sajta. Što više reči se postave veća verovatnoća da će korisnici dolaziti na vaš sajt i kupovati od vas. Primer ako prodajete mobilne telefone ako korisnik u google upiše samsung galaxy a vi ste tu reč ubacili u reklamu onda će vaš oglas izaći među prvim oglasima na google.

Primer: za 100e uloženog u reklamu dobijate: mesec dana reklamiranja na googlu, upis do 30 ključnih reči, pojavljivanje do 15 puta na dan, reklamu će za mesec dana videti do 500.000 korisnika pretraživača google.


 

Detalji o reklamiranju

Izrada reklame

ReklamiranjeIzrada više verzija reklame za facebook kampanju.

Postavljanje reklame

ReklamiranjePostavljanje više oglasa na facebook da se pojavljuju u određenim intervalima.

Statistika

ReklamiranjePregled statistike i nadzor prikaza reklama na facebooku.

Izrada reklame

ReklamiranjeIzrada oglasa za google reklamiranje.

Postavka reklame

ReklamiranjePostavljanje oglasa na google sajt

Statistika

ReklamiranjePregled statistike i održavanje naloga.

Cenovnik Portfolio

 

Reklamiranje

Prijatelji sajta

Socijalne mreze

Facebook Delicious Linkedin Twitter Vimeo Youtube

Kontakt

064/362-80-55
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
&